5 Temmuz 2009 Pazar

Hadise`nin Msn Aşkı

Hadise Belçika`da ki sevgili maratonuna Türkiyede devam ediyor. Sevgili listesini her geçen gün genişleten hadise şimdilerde Can Ateşle msn üzerinden aşk yaşıyorlar. Msn arkadaşlığı olarak başlayan birlikteliklerini ileri taşıyacakmış gibi gözüküyor.
Hadise bu hadiseler ( olaylar) ile gündemde yer eteyi amaçlıyorsa doğru ülkede olduğunu bilmeli, bizde ki dinleyicilerin, şarkı söyleyenin özel hayatına göre değer biçtiği bir durum söz konusu haftada 5 sevgili değiştiriyorsan sen bir starsın. Evet Hadise doğru yolda zıplamaya devam et. Biz seni takip ediyoruz.

Belçika’da yaşayan popçu Hadise, Türkiye’ye her gelişinde yeni bir aşk bombası patlatıyor. Adı daha önce Kenan Doğulu ve Yalın’la anılan popçunun şimdi de Ebru Akel’in eski sevgilisi borsacı Can Ateş’le birlikte olduğu iddia ediliyor. Ünlü şarkıcının Can Ateş’le, İbo Show’a katılmak için geldiği Bodrum’da tanıştığı, ikilinin kısa sürede yakınlaştığı öne sürülüyor.

Acaba Hadise`nin msn adresine girsek bizde ilişki boyutunu ileri seviyeye taşıyabilirmiyiz. Msn ne güzel bir aracı yada zıplama tahtasıdır ki karşı cinsten kimi eklerseniz ekleyin 4-5 gün sonra sıradan bir sohbetin yerini aşk meşk sanatının icra merkezine dönüşmesi işten bile değil. Bu Hadise örneği ile msn listemde ki hatunlara daha bi şevhetli yazılar yazmaya başladım.

Seni seviyorum Hadise.

0 yorum: